Kennismaken met de toepassingen

Om mensen vertrouwd te maken met de mogelijkheden, heeft DomuCare een woonhuis waar de meest gebruikelijke maar ook bijzondere toepassingen van Domotica gerealiseerd zijn. Dit met als doel de systemen, functies en toepassingen begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

.

Advies en technische kennis

In de ontwerpfase adviseert DomuCare architecten, gemeenten en projectontwikkelaars. Of dat nu individuele woningen, particuliere bouwprojecten betreft of grotere wijkontwikkeling.  DomuCare verzorgt onder meer de projectie van systemen, productadvies en levering. Ook voor de technische installatie beschikt DomuCare over uitgebreide technische kennis en ervaring. Bij omvangrijke projecten werken wij samen met gerenomeerde partners.

Altijd een oplossing

Bij veranderingen binnen (kantoor)gebouwen en woonhuizen weet DomuCare altijd een passende oplossing te bedenken. Dit kan zijn bij nieuwbouw, verbouwing of herbestemmingsprojecten waarbij er nieuwe functies moeten worden gekoppeld aan aanwezige systemen.

Onafhankelijk

DomuCare leert graag van mensen en hun omgeving. Daarom ontvangen en beantwoorden we graag uw eventuele vragen.

DomuCare is niet productafhankelijk waardoor er een diversiteit van producten tot uw beschikking staat, zolang de kwaliteit en functionaliteit maar behaald kunnen worden.

Meer weten? Kom in contact!